COPPA VARIEGATA MET BOSVRUCHTEN

Ingrediënten (3 personen):  125g mascarpone, 15g suiker, +/-5 aardbeien of bosvruchten, 20g aardbeien (of bosvruchten), 1 koffielepel citroensap,1 ei, 1 koffielepel suiker, 1 chocoladereep en/of hazelnoten of koekjes enz…

Klop het eiwit stijf met en snufje zout.
Klop de eidooier en suiker in een kom,voeg daarna de mascarpone toe en meng voorzichtig.
Mix de bosvruchten, meng ze met een koffielepel suiker en 1 eetlepel citroensap. Vul de glaasjes met de gemixte bosvruchten, de mascarponecrème en tot slot enkele vruchten en een verkruimeld koekje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.